Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Zona Membri

În sfîrşit (ştire de presă): Fostul şef al radioului public, cercetat penal


Bogdan Ghiu

Vineri, 09/03/2007 - 21:46
TextText mai micText mai mare
Adauga cu AddThis

Fostul şef al radioului public, Dragoş Şeuleanu, a fost pus sub acuzare de procurorii DNA.

Şeuleanu este cercetat pentru abuz în serviciu într-un dosar privind achiziţiile făcute de Societatea Română de Radiodifuziune. Potrivit unor surse judiciare, este vorba de achiziţii inutile, inoportune şi supra-evaluate. Sursele mai susţin că prejudiciul estimat este imens, peste 10 milioane de euro.

Printre cei cercetaţi se mai află fostul director Radio România Actualităţi Viorel Popescu, actualul director Departament Producţie Editorială Doru Ionescu, directorul economic Constantin Puşcaş, fostul director Departament Tehnic Ilie Mihai şi adjunctul acestuia Marius Nisipeanu.


Comentariivaleu

cine m-a pus sa comentez...

aiurea!...

cine sa faca (pardon!) curatenie? de ce trag ei, saracii, cu disperare de scaunul Monicai Macovei? Ca sa functioneze justitia?! De altfel, un reportaj radio facut de un post privat arata ca si succesoarea lui Seuleanu a continuat investitia mamut, ca nu se stie daca va functiona... vor vedea la urma (parca e la buletinul meteorologic). Asa ca....
Problema e alta: pe o stare asemanatoare de jaf si neimtire impunitiva s-a cladit, in anii ' 30, si prestigiul popular al Garzii de Fier. Disperarea neputintei duce la extremism. Doar ca, acum, la inceput de secol XXI, asta poate sa insemne chiar destramarea Romaniei ca stat. O parte au si pornit-o in bejenie prin Vest.

3

da, poate se va face in curand curatenie peste tot


Spacer Spacer