Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Zona Membri

Anunt oficial Radio3Net - Florian Pittis


Bogdan Ghiu

Luni, 06/08/2007 - 13:35
TextText mai micText mai mare
Adauga cu AddThis

Radio3Net – Florian Pittis
(06 august 2007)

Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune a hotarat ca, in memoria lui Florian Pittis, postul public de radio on line pe care acesta l-a fondat sa se numeasca Radio3Net – Florian Pittis.

Consiliul de Administratie a fost convocat de urgenta, telefonic, si si-a dat acordul pentru aceasta initiativa. Procesul verbal va fi facut public imediat dupa semnarea lui, de catre membri CA.

Va reamintim ca cei care doresc sa(-i transmita( un ultim omagiu colegului nostru, pot suna la numarul de telefon 021 / 312.92.31 (tarif local in toata tara) sau pot scrie un email pe adresa [email protected]. Toate mesajele sunt postate pe adresa http://forum.radio3net.ro.

De asemenea, Radio Romania a deschis o carte de condoleante, pentru toti cei care doresc sa-si exprime gandurile si sentimentele fata de cel care a fost Florian Pittis. Cartea de condoleante este disponibila incepand de astazi, 6 august, ora 10.00 (la sediul din strada G-ral. Betrhelot nr. 62-64).

Directia de Comunicare si Marketing

http://www.srr.ro/promo/comunicate/arhiva/2007/20070706.htm


ComentariiStirea corecta

In mod normal, stirea trebuia sa sune asa:

"Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune a hotarat ca, in memoria lui Florian Pittis, la sugestia ziaristului Bogdan Ghiu, postul public de radio on line pe care acesta l-a fondat sa se numeasca Radio3Net – Florian Pittis. "

Oricum e foarte bine. Felicitari pentru idee, domnule Ghiu.


Spacer Spacer