Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Zona Membri

M-am intors!


Bogdan Ghiu

Duminică, 03/06/2007 - 13:36
TextText mai micText mai mare
Adauga cu AddThis

Am fost plecat o luna de zile (luna mai) la Tescani (domeniul Rosetti-Tescanu-George Enescu), ca rezident in cadrul programului ArtistNe(s)t, finantat de Pro Helvetia. N-am avut televizor, iar netul mergea foarte greu. A fost minunat! Am avansat mult cu doua carti, de mult proiectate si aflate in "santier", pe care le voi termina in vara asta.

Dar mai ales am incercat sa (re)deprind distantarea, sa-mi fabric o disciplina, o perna de aer care sa-mi permita sa vad mai clar si sa avansez mai repede.

Principala arta mi se pare a fi tocmai arta de a exista, de a nu te lasa nici inghitit, nici otravit, de a ramine independent, autonom si viu (de propria ta viata).

Continuum-ul media (media continua) este o capcana: stirile cu adevarat importante oricum le afli prin oameni, din gura in gura, din auzite. Media nu informeaza, ci lanseaza rumori, creind realitate sociala factice.

Iluzia participarii intretinuta de media este cel mai flagrant fals in care traim.

Atentie!

De la distanta se vede cel mai bine! Numai buna distanta (greu de calculat) si naveta de perspectiva ofera vedere, adica informatii.


Spacer Spacer