Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Zona Membri  Sageata  

Misto! Model pentru ai nostri

Bogdan Ghiu

Putin îşi pregăteşte revenirea la preşedinţie în 2009

http://www.antena3.ro/stiri/externe/putin-isi-pregateste-revenirea-la-pr...

Preşedintele rus, Dmitri Medvedev, ar putea demisiona anul viitor pentru a-i facilita intrarea la Krmelin predecesorului său şi actualului premier al Rusiei, Vladimir Putin, scrie presa rusă, citând surse de la Kremlin. În mesajul său anual, Medvedev a propus extinderea mandatului prezidenţial de la patru la şase ani, ceea ce este interpretat de publicaţia "Vedomosti" ca fiind parte a aranjamentului realizat de vicedirectorului staffului prezidenţial, Vladislav Surkov.

Se apreciază că succesorul lui Putin trebuia, conform acestui aranjament, să modifice Constituţia pentru a asigura un mandat mai lung pentru Putin şi, de asemenea să ducă la îndeplinire reforme sociale nepopulare. Sursa a declarat publicaţiei că Medvedev ar putea demisiona ceea ce ar duce la organizarea de alegeri anticipate. În acest fel, Putin ar putea reveni la putere pentru două mandate de şase ani, din 2009 în 2021.

De altfel se consideră că Putin deja şi-a lansat campania electorală- a lansat un site personal, este aşteptat să ţină un discurs la congresului Partidului Rusia Unită, de guvernământ, şi să aibă o "emisiune tv", ca pe vremea când era preşedinte. Conform Constituţiei ruse, un preşedinte nu poate avea mai mult de două mandate succesive, dar poate reveni în funcţie după "o pauză".


Răspuns

  • Adresele web şi de email se transformă în linkuri în mod automat.
  • Taguri HTML permise: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rândurile şi paragrafele se crează automat.

Informaţii suplimentare despre opţiunile de formatare existente


Spacer Spacer