Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Zona Membri  Sageata  Bloguri

De pe "surse"...

Bogdan Ghiu

Mi se spune "pe surse" ca Tariceanu ar fi taiat fonduri din bugetele tuturor institutiilor, nu numai de la ICR, si ca, deci, n-ar fi vorba de o razbunare a Prim-Ministrului pe ICR, ci de o masura generala preventiva (pentru ca Romania sa nu intre in "imposibilitate de plata").

Asa sa fie, sau incep, si aici, intoxicarile?


Pe cind despre "blogalizare"?

Bogdan Ghiu

Iata o posibila tema de discutie: lipsa de delay, de aminare, de distanta, posibilitatea imediata de a te exprima, autonomizarea expresiei si a "opiniei" sint greu de gestionat, este dificil sa te comporti responsabil cind drumul o ia inaintea pasilor, iar cimpul de libertate poarta deja urmele trecerii tale, mai inainte ca tu sa fi pasit pe el.

Ce au in comun "blogalizarea" si "becalizarea"? Asa-zisa spontaneitate, care ucide, "colapseaza" spatiul public, care tocmai spatiu al distantei (chiar si minime) este.


Basescianismul ca stil international, sau politica prin glume proaste

Bogdan Ghiu

Berlusconi despre Obama: Frumos tanar si bronzat

http://www.antena3.ro/stiri/externe/berlusconi-despre-obama-frumos-tanar...

Preşedintele ales al Statelor Unite, Barack Obama, este "frumos, tânăr şi bronzat" şi de aceea sunt toate şansele să se înţeleagă cu omologul său rus, Dmitri Medvedev, a declarat premierul italian Silvio Berlusconi, aflat în vizită la Moscova, potrivit Corriere della Sera.


Jean-Luc Marion, academician

Bogdan Ghiu

Le philosophe Jean-Luc Marion élu à l'Académie française

www.lemonde.fr

Le philosophe Jean-Luc Marion, spécialiste de l'œuvre de Descartes, a été élu jeudi 6 novembre à l'Académie française, a annoncé l'institution. Il succède au cardinal Jean-Marie Lustiger, décédé le 5 août 2007.


Poem

Bogdan Ghiu

noaptea sînt alegeri
dimineaţa cîştigă Obama
uitînd că întotdeauna
cîştigă de fapt Bush


Două afirmaţii incredibile despre efectele crizei economice globale asupra României

Bogdan Ghiu

Mi-a fost dat să aud, pe parcursul a cam două săptămîni, în interminabilele şezători media de la Realitatea TV care de mult nu mai pot fi numite talk-show-uri, două supoziţii incredibile despre posibilele efecte ale crizei economice mondiale asupra României.


Elemente interesante pentro o analiza (1)

Bogdan Ghiu

L'homme qu'il faut, par Eric Fottorino
LE MONDE | 05.11.08 | 11h02


Syndicate content
Spacer Spacer